YouTube is uw eigen TV-kanaal

YouTube is dertien jaar oud. Een uit de kluiten gewassen puber met een meer dan volwassen karakter. Het is na Google het meest ingezette middel om een boodschap door te geven. De Nederlandse vlogger NikkieTutorials is koploper met bijna 10 miljoen abonnees. EnzoKnol en StukTV zijn twee andere Nederlandse kanalen die meer dan een miljoen abonnees hebben, respectievelijk 1,8 en 1,7 miljoen. Dat betekent nogal wat, want iedereen die op de rode abonneren-knop heeft gedrukt krijgt een melding wanneer een nieuwe video online staat. Wereldwijd zijn er ‘slechts’ 1.500 kanalen met meer dan een miljoen subscribers.

Een video is een creatief schilderij met een verhaal

Lef, doeltreffend, origineel en spraakmakend. Dat is wat de beste videostrategie in zich moet hebben. Heb je nog geen videostrategie binnen de marketingmix? Dan is nu het moment om video in te zetten, want lineair tv-kijken is verplaatst naar de YouTube’s en Netflixen van deze wereld. Daar moet je zijn, daar is de juiste doelgroep te vinden. Aemotion Media beheerst alles rondom online marketing, geeft creatieve input en maakt al jaren succesvolle video’s voor haar klanten.

Maar nu gaan we u helpen met Hygiene Hub Hero marketing. Ingewikkeld? Welnee, u moet alleen een doel hebben en dat doel willen behalen, met structuur en doorzettingsvermogen. Daarbij adviseert Aemotion Media en voeren we ook de strategie uit. Bijvoorbeeld door YouTube channel management te doen.

Meer over YouTube channel management

Video creëert loyaliteit op een manier dat een pay per click dat niet kan

Voor wie?
Voor iedereen roept elke marketingmanager. Daar gaat het al fout. Laten we bij stap 1 beginnen en dan zult u zien dat inzetten op een heldere doelgroep uiteindelijk meer oplevert dan in het wilde weg zenden. Losse flodders raken immers niet altijd doel, terwijl de scherpschutter altijd bullseye schiet.

YouTube is meetbaar. U weet direct wie de kijker is en met nieuwe methoden is zenden naar de juiste kijker mogelijk.

Stop met conventioneel denken!

Traditionele media als TV en print zijn er om de massa te bereiken in een uiting. Dat klinkt fantastisch, maar grote merken zenden hun boodschap en weten niet wie die ontvangt. Waar is engagement? Met de nieuwe technologieën kunnen we de boodschap naar de juiste mensen sturen en zelfs aangeven op welke plek ze wat te zien krijgen. Accuraat en exact wat nodig is. Vertonen is gratis en na de klik wordt pas betaald (De Pay Per Click video).

Aemotion media maakt uw strategie

Aemotion Media beheerst alles rondom online marketing, geeft creatieve input en maakt al jaren video’s voor haar klanten. Maar nu gaan we u helpen met Hygiene Hub Hero marketing. Ingewikkeld? Welnee, u moet alleen een doel hebben en dat doel willen behalen, met structuur en doorzettingsvermogen. Daarbij adviseert Aemotion Media ook en voert de strategie uit. Bijvoorbeeld door YouTube Channel management te doen.  

PLUS Giel Smits won de verkiezing. Dit is zijn nominatiefilm.

De presentatievideo van Bart-Jan Nijsingh. Alle filmpje in ons YouTube-kanaal (abonneer u gelijk).

De trailer van het even waarin de huisstijl goed zichtbaar is.

Iedereen op YouTube 

Hoe oud bent u? Een Generation YouTuber bent u vast niet, want het platform bestaat pas 13 jaar en u bent er vast niet mee opgegroeid. De nieuwe generatie is dat wel. Google noemt deze mensen G&C – een generatie die jong is, technisch goed onderlegd is, en de technologie voor handen heeft om authentieke content te zoeken op welk platform van schermen dan ook. Waar dan ook. Het is moeilijk juist hen te pakken, want zij zijn geen TV-kijkers, maar bekijken content online. Op het moment dat het hen uitkomt, het liefst mobiel!

Vlak ook de oudere doelgroep niet uit, want 43% van hen is wekelijks aan het browsen op YouTube. De verschuiving is groot.

YouTube is het nieuwe lineair kijken
De sleutel naar de doelgroep vinden? Klik hier